Za vikend sunčano vrijeme uz umjerenu oblačnost

Prema prognozama Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH danas se u našoj zemlji očekuje  umjereno, a u Hercegovini pretežno oblačno vrijeme. Po kotlinama i uz riječne tokove moguća je magla ili niska oblačnost. Tokom dana, u Bosni sa više sunčanih perioda, dok će u Hercegovini biti nešto više oblačnosti. U jugozapadnim djelovima može pasti i malo kiše. Najviša dnevna temperatura zraka između 15 i 21 stepen.

PROGNOZA VREMENA ZA 11.11.2018 (Nedjelja)., malo do umjereno oblačno i sunčano vrijeme. U Bosni po kotlinama i uz riječne tokove sa maglom i niskim oblacima. Jutarnja temperatura zraka uglavnom između 3 i 9, na jugu zemlje do 11, a najviša dnevna temperatura zraka između 14 i 21 stepen.

PROGNOZA VREMENA ZA 12.11.2018 (Ponedjeljak)., malo do umjereno oblačno i sunčano vrijeme. Po kotlinama i uz riječne tokove moguća je magla ili niska oblačnost. Nešto više oblačnosti očekuje se u zapadnim područjima Bosne. Jutarnja temperatura zraka uglavnom između 5 i 11, na jugu zemlje do 13, a najviša dnevna temperatura zraka između 16 i 23 stepena.

PROGNOZA VREMENA ZA 13.11.2018 (Utorak)., malo do umjereno oblačno i sunčano vrijeme. Po kotlinama i uz riječne tokove moguća je magla ili niska oblačnost. Krajem dana, postupno povećanje oblačnosti na sjeveru Bosne. Jutarnja temperatura zraka uglavnom između 5 i 11, na jugu zemlje do 13, a najviša dnevna temperatura zraka između 16 i 23 stepena.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

%d blogeri kao ovaj: