Za vikend sunčano vrijeme

Jutros je u Kalesiji i okolnim mjestima sunčano vrijeme. Temperatura zraka u Kalesiji u 6:30 sati iznosila je -3 stepena celzija. Prema prognozama Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH danas se u našoj zemlji očekuje pretežno sunčano vrijeme. Vjetar slab do umjerene jačine istočnog i sjeveroistočnog smjera. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 7 i 13°C, na jugu zemlje do 17°C.

U nedjelju, 20.03.2022., u Bosni i Hercegovini sunčano. Vjetar slab do umjerene jačine istočnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između -5 i 0°C, na jugu do 6°C. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 7 i 12°C, na jugu do 15°C.

U ponedjeljak, 21.03.2022., u Bosni i Hercegovini pretežno sunčano vrijeme. Vjetar slab do umjerene jačine sjevernog i sjeveroistočnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između -5 i 0°C, na jugu do 5°C. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 6 i 12°C, na jugu do 15°C.

BIOMETEOROLOŠKA PROGNOZA ZA SUBOTU, 19.MART

Stabilnije vremenske prilike, sa više sunca, ugodno će djelovati na većinu populacije, a tegobe kod osjetljivih osoba neće biti suviše jake. U jutarnjim i večernjim satima neophodno je posvetiti pažnju adekvatnom odijevanju, obzirom da će biti hladnije u odnosu na ostatak dana. Preporučljivo je slobodno vrijeme provesti van domova.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

%d blogeri kao ovaj: