U BiH umjereno do pretežno oblačno vrijeme

Jutros je u Kalesiji i okolnim mjestima promjenjivo oblačno vrijeme. Temperatura zraka u 6:30 sati iznosila je 4 stepena celzija. Prema prognozama Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH danas se u našoj zemlji očekuje  umjereno do pretežno oblačno vrijeme. Najviša dnevna temperatura od 11 do 17 stepeni.

PROGNOZA VREMENA ZA 19.12.2019 (Četvrtak)., pretežno oblačno vrijeme sa kišom u Hercegovini i zapadnim područjima Bosne. Jutarnja temperatura od 4 do 10, na jugu od 8 do 13, a najviša dnevna od 10 do 16 stepeni.

PROGNOZA VREMENA ZA 20.12.2019 (Petak)., umjereno do pretežno oblačno vrijeme. U jutarnjim i večernjim satima kiša je moguća u Hercegovini i zapadnim područjima Bosne. Jutarnja temperatura od 2 do 8, na jugu od 7 do 12, a najviša dnevna od 9 do 16 stepeni.

BIOMETEOROLOŠKA PROGNOZA ZA SRIJEDU, 18.DECEMBAR 2019. godine

Biometeorološke prilike su povoljne. Nakon prohladnog, mjestimično maglovitog jutra, danju će otopliti i biće ugodnije, uz duže sunčane intervale. Tegobe kod osjetljivih osoba neće biti suviše izražene. Tokom jutra i večeri poželjno je posvetiti pažnju odijevanju. Mogući su problemi usljed povećane zagađenosti zraka, izraženije u urbanim sredinama.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

%d blogeri kao ovaj: