U BiH danas sunčano uz malu do umjerenu naoblaku

Jutros je u Kalesiji umjereno oblačno vrijeme. Temperatura u 7 sati iznosila je 11 stepeni.

Danas u većem dijelu zemlje će preovladavati sunčano uz malu do umjerenu naoblaku. Prije podne po kotlinama u Bosni će biti magle ili niske naoblake. U poslijepodnevnim i večernjim satima postepeno naoblačenje sa zapada. Vjetar slab većinom južnog smjera. Na sjeveru i sjeveroistoku zemlje vjetar istočnog smjera. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 15 i 20°C, na jugu zemlje do 22°C.

U ponedjeljak, 02.11.2020., u Bosni i Hercegovini prije podne umjerena naoblaka. Po kotlinama u Bosni će biti i magle. U drugoj polovini dana se prognozira pretežno oblačno vrijeme. Vjetar slab zapadnog i jugozapadnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 4 i 9°C. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 15 i 20°C.

U utorak, 03.11.2020., u Bosni i Hercegovini prije podne se prognozira pretežno oblačno vrijeme. U drugom dijelu dana smanjenje oblačnosti. Vjetar slab sjevernog i sjeverozapadnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 5 i 9°C, na jugu zemlje do 12°C. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 15 i 21°C.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.