Jutros u Kalesiji oblačno s maglom, poslijepodne sunčano vrijeme

Jutros je u Kalesiji i okolnim mjestima oblačno vrijeme, s maglom. Temperatura zraka u Kalesiji  u 8 sati iznosila je 8 stepeni celzija. Prema prognozama Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH, danas u većem dijelu Bosne po kotlinama prije podne, dugotrajna magla ili niska oblačnost. U drugom dijelu dana pretežno sunčano. U Hercegovini sunčano uz malu oblačnost. Vjetar slab promijenljivog smjera. Najviša dnevna temperatura zraka između 15 i 22 stupnja.

PROGNOZA VREMENA ZA 12.10.2017 (Četvrtak)., u Bosni i Hercegovini sunčano vrijeme uz malu do umjerenu oblačnost. Vjetar slab jugozapadnog smjera. Jutarnja temperatura zraka uglavnom između 4 i 8, na jugu do 11, a najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 17 i 22 stupnja.

PROGNOZA VREMENA ZA 13.10.2017 (Petak)., u Bosni i Hercegovini pretežno sunčano vrijeme. Vjetar slab sjevernog i jugozapadnog smjera. Jutarnja temperatura zraka uglavnom između 4 i 9, na jugu do 12, a najviša dnevna temperatura zraka između 16 i 22, na jugu zemlje do 25 stupnja.

PROGNOZA VREMENA ZA 14.10.2017 (Subota)., u Bosni i Hercegovini malo do umjereno oblačno i sunčano vrijeme. Po kotlinama i uz riječne tokove moguća je magla ili niska oblačnost, koja ponegdje može biti i dugotrajna. Vjetar slab jugozapadnog smjera. Jutarnja temperatura zraka uglavnom između 4 i 8, na jugu do 12, najviša dnevna temperatura zraka između 16 i 22, na jugu zemlje do 25 stupnjeva.

Biometeorološka prognoza za srijedu, 11.oktobar

Slično kao u proteklom periodu, uz povoljne biometeorološke prilike većina populacije će biti boljeg raspoloženja. U jutarnjim satima, kod osjetljivih osoba moguće su poteškoće usljed nižih temperatura i većeg sadržaja vlage u zraku. Sa odmicanjem dana će otopliti i biće ugodnije, prikladno za boravak na otvorenom.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

%d blogeri kao ovaj: