Jutros u Kalesiji -8 stepeni

Jutros je u Kalesiji i okolnim mjestima sunčano i hladno jutro. Temperatura zraka u Kalesiji u 6:30 sati iznosila je čak -8 stepeni celzija. Prema prognozama Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH danas se u našoj zemlji očekuje sunčano vrijeme. Vjetar slab sjevernog i sjeveroistočnog smjera. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 2 i 7°C, na jugu zemlje od 8 do 12°C.

U nedjelju, 13.03.2022., u Bosni i Hercegovini sunčano. Vjetar slab istočnog i sjeveroistočnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između -10 i -5°C, na jugu od -2 do 2°C. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 4 i 10°C, na jugu do 13°C.

U ponedjeljak, 14.03.2022., u Bosni i Hercegovini sunčano. Vjetar slab istočnog i sjeveroistočnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između -7 i -2°C, na jugu do 3°C. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 7 i 12°C, na jugu zemlje do 15°C.

BIOMETEOROLOŠKA PROGNOZA ZA SUBOTU, 12.MART

Biometeorološka prognoza je povoljna, većina ljudi će biti boljeg raspoloženja, a tegobe kod hroničnih bolesnika i meteoropata djelimično će se umanjiti. Nakon vedrije noći i neuobičajeno hladnog jutra, danju ugodnije uz blagi porast temperatura i sunčane intervale. Poželjno je toplije periode dana provesti na otvorenom, pri tome posvetiti pažnju adekvatnom odijevanju.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

%d blogeri kao ovaj: