I danas sunčano, temperature do 28 stepeni

Jutros je u Kalesiji i okolniom mjestima vedro. Temperatura zraka u Kalesiji u 6:30 sati iznosila je 8 stepeni celzija.

Prema prognozama Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH danas se u našoj zemlji očekuje  sunčano vrijeme uz malu do umjerenu oblačnost. Dio prijepodneva lokalno po kotlinama i uz riječne tokove moguća je magla ili niska oblačnost. Najviša dnevna temperatura zraka između 22 i 28 stepeni.

PROGNOZA VREMENA ZA 25.10.2019 (Petak)., u Bosni i Hercegovini sunčano vrijeme uz malu do umjerenu oblačnost. Vjetar slab južnog smjera. Jutarnja temperatura zraka većinom između 5 i 11, na jugu zemlje do 14, a najviša dnevna temperatura zraka između 21 i 26 stepeni.

PROGNOZA VREMENA ZA 26.10.2019 (Subota)., u Bosni i Hercegovini sunčano vrijeme uz malu do umjerenu oblačnost. Po kotlinama i uz riječne tokove sa maglom i niskim oblacima. Vjetar slab južnog smjera. Jutarnja temperatura zraka većinom između 5 i 11, na jugu zemlje do 14, a najviša dnevna temperatura zraka između 20 i 26 stepeni.

PROGNOZA VREMENA ZA 27.10.2019 (Nedjelja)., u Bosni i Hercegovini sunčano vrijeme uz malu do umjerenu oblačnost. Po kotlinama i uz riječne tokove sa maglom i niskim oblacima, koja mjestimično može biti i dugotrajna. Vjetar slab južnog smjera. Jutarnja temperatura zraka većinom između 5 i 11, na jugu zemlje do 14, a najviša dnevna temperatura zraka između 20 i 26 stepeni.

BIOMETEOROLOŠKA PROGNOZA ZA ČETVRTAK, 24.OKTOBAR

Biometeorološke prilike su povoljne. Stabilno i sunčano vrijeme, uz porast temperatura zraka, ugodno će djelovati na većinu ljudi. Poteškoće kod hroničnih bolesnika moguće su usljed svježijeg i mjestimično maglovitog jutra u unutrašnjosti, u nastavku dana opšta slika će se posvuda poboljšati. Poželjno je slojevito odijevanje, kako bi se po potrebi raskomotili

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.