Danas umjereno do pretežno oblačno vrijeme

Nakon sinošnjeg snijega, jutros je u Kalesiji i okolnim mjestima oblačno vrijeme. Temperatura zraka u Kalesiji u 7 sati iznosila je 0 stepeni celzija. Prema prognozama Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH danas se u našoj zemlji očekuje umjereno do pretežno oblačno vrijeme sa slabom i povremenom kišom u većini područja. Na planinama slab snijeg. Najviša dnevna od 4 do 10, na jugu od 9 do 13 stepeni.

PROGNOZA VREMENA ZA 30.01.2020 (Četvrtak)., u Bosni po kotlinama i uz riječne tokove maglom i niskim oblacima. U ostatku zemlje uglavnom sunčano uz malu do umjerenu oblačnost. Jutarnja temperatura od -4 do 2, na jugu od 1 do 6, a najviša dnevna od 2 do 8, na jugu od 6 do 12 stupnjeva.

PROGNOZA VREMENA ZA 31.01.2020 (Petak)., u Bosni po kotlinama i uz riječne tokove magla i niska oblačnost. U ostatku zemlje sunčano uz malu do umjerenu oblačnost. Jutarnja temperatura od -3 do 2, na jugu od 1 do 6, a najviša dnevna od 4 do 10, na jugu do 13 stupnjeva.

BIOMETEOROLOŠKA PROGNOZA ZA SRIJEDU 29.januar 2019. godine

Uz slabije padavine i povremeno tmurno vrijeme, kod hroničnih bolesnika i meteoropata moguće su nešto jače tegobe, pretežno u vidu lošijeg raspoloženja, nervoze i dekoncentracije. Pri tome će se opšta slika postepeno poboljšavati, sa porastom temperatura zraka, a negativni uticaj vremenskih prilika će, u cijeloj zemlji, oslabiti u drugom dijelu dana.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

%d blogeri kao ovaj: