Danas u BiH umjereno oblačno i sunčano vrijeme

Jutros je u centralnim i istočnim područjima bilo magle i niskih oblaka, a u ostalim dijelovima sunčano uz malu oblačnost.

Temperature zraka u 07 sati: Sokolac -2 stepena, Livno -1, Banja Luka, Bjelašnica, Prijedor i Sanski Most 0, Bihać, Bugojno, Grude, Sarajevo i Široki Brijeg 1, Doboj i Zenica 2, Srebrenica 3, Bijeljina 4, Gradačac 8, Neum i Trebinje 9, Mostar 10 stepeni.

Danas u Bosni i Hercegovini malo do umjereno oblačno i sunčano vrijeme. U jutarnjim satima i prije podne, u Bosni po kotlinama i uz riječne tokove sa maglom ili niskim oblacima. Krajem dana, postupno naoblačenje sa sjeverozapada. Vjetar slab do umjeren promjenljivog smjera. Najviša dnevna temperatura od 9 do 15, na jugu do 17 stepeni.

PROGNOZA VREMENA ZA 3.01.2022 (Ponedjeljak)., umjereno do pretežno oblačno vrijeme. Jutarnja temperatura od 3 do 8, na jugu do 11, a najviša dnevna od 8 do 14, na jugu do 16 stepeni.

PROGNOZA VREMENA ZA 4.01.2022 (Utorak)., umjereno do pretežno oblačno vrijeme. Nešto manje oblačnosti i sunčanije očekuje se u sjeveroistočnim područjima. Po kotlinama i uz riječne tokove moguća je magla ili niska oblačnost. Tokom dana, ponegdje u jugozapadnim područjima može pasti i malo kiše. Jutarnja temperatura od 3 do 8, na jugu do 11, a najviša dnevna od 10 do 18 stepeni.

PROGNOZA VREMENA ZA 5.01.2022 (Srijeda)., pretežno oblačno vrijeme sa kišom. Padom temperatura kiša će u Bosni prelazit u susnježicu i snijeg. Jutarnja temperatura od 6 do 11, a najviša dnevna od 8 do 15 stepeni.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.