Danas sunčano vrijeme, uz postepeno naoblačenje do kraja dana

Jutros je u Kalesiji i okolnim mjestima sunčano vrijeme. Temperatura zraka u Kalesiji u 8 sati iznosila je 3 stepena celzija. Prema prognozama Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH danas se u našoj zemlji očekuje pretežno sunčano, uz postepeno naoblačenje do kraja dana. Najviše dnevne temperature od 13 do 19 °C.

U petak 03.11.2017., veći dio dana pretežno oblačno vrijeme. U Bosni povremeno sa slabom kišom ili rosuljom. Padavine se očekuju, uglavnom, u drugom dijelu dana. Jutarnje temperature od 2 do 8, na jugu do 10, a dnevne od 11 do 16, na jugu do 18 °C.

U subotu 04.11.2017., sunčano vrijeme uz malu do umjerenu oblačnost. Po kotlinama centralne, istočne i sjeverozapadne Bosne sa maglom. Jutarnje temperature od 1 do 7, na jugu od 6 do 10, a dnevne od 13 do 19 °C.

U nedjelju 05.11.2017., umjereno, povremeno pretežno oblačno vrijeme. Jutarnje temperature od 2 do 8, na jugu od 7 do 10, a dnevne od 14 do 20 °C.

BIOMETEOROLOŠKA PROGNOZA ZA ČETVRTAK, 02.NOVEMBAR

Stabilnije vremenske prilike, sa više sunca i uz porast dnevnih temperatura, ugodno će djelovati na većinu stanovništva. Tegobe kod meteoropata djelimično će se umanjiti. Hronični bolesnici, starije osobe i djeca trebaju biti oprezniji prilikom boravka na otvorenom u jutarnjim i večernjim satima, obzirom da će biti hladnije u odnosu na ostatak dana.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

%d blogeri kao ovaj: