Danas sunčano vrijeme

Jutros je u Kalesiji i okolnim mjestima sunčano vrijeme. Temperatura zraka u Kalesiji u 7:30 sati iznosila je 11 stepeni celzija. Prema prognozama Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH danas se u našoj zemlji očekuje sunčano vrijeme, uz malu do umjerenu oblačnost. Naoblačenje sa juga tokom noći na petak. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 20 i 25°C.

U petak, 6.05.2022., u Bosni i Hercegovini oblačno vrijeme sa slabom kišom ili lokalnim pljuskom. Vjetar slab većinom južnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 6 i 11°C, na jugu zemlje do 14°C. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 18 i 23°C.

U subotu, 7.05.2022., u Bosni i Hercegovini oblačno vrijeme sa pljuskovima. Vjetar slab sjevernog i sjeveroistočnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 8 i 13°C. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 16 i 22°C.

BIOMETEOROLOŠKA PROGNOZA ZA ČETVRTAK, 05.MAJ

Mada će povećana naoblaka i povremeni pljuskovi remetiti ugođaj, te uzrokovati nešto lošije raspoloženje kod većine ljudi, umjerene temperature i osvježenje u vidu padavina, uz mirniji san, pozitivno će djelovati na opštu sliku. Tegobe kod hroničnih bolesnika neće biti suviše jake. Nešto izraženiji osjet sparine u poslijepodnevnim satima, mogao bi uzrokovati blaže reakcije u vidu glavobolje, malaksalosti, nervoze.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

%d blogeri kao ovaj: