Danas sunčano vrijeme

Jutros je u Kalesiji i okolnim mjestima sunčano vrijeme. Temperatura zraka u Kalesiji u 6:30 sati iznosila je -1 stepen celzija. Prema prognozama Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH danas se u našoj zemlji očekuje sunčano vrijeme.  Tokom dana, postupan porast oblačnosti. Po kotlinama i uz riječne tokove moguća je magla ili niska oblačnost. Najviša dnevna temperatura od 11 do 17 stepeni.

PROGNOZA VREMENA ZA 16.03.2020 (Srijeda)., umjereno do pretežno oblačno vrijeme. Poslije podne i u večernjim satima u većem dijelu Bosne se očekuje kiša. Jutarnja temperatura od 2 do 8, a najviša dnevna temperatura od 11 do 17 stepeni.

PROGNOZA VREMENA ZA 17.03.2020 (Četvrtak)., u većem dijelu zemlje umjereno do pretežno oblačno vrijeme. U centralnim i istočnim područjima Bosne i sa slabom kišom, u višim područjima sa slabim snijegom. Jutarnja temperatura od 1 do 6, na jugu do 8, a najviša dnevna od 6 do 12, na jugu do 17 stepeni..

PROGNOZA VREMENA ZA 18.03.2020 (Petak)., u Hercegovini i na sjeveru Bosne sunčano vrijeme uz malu oblačnost. U ostalim dijelovima umjereno do pretežno oblačno. Jutarnja temperatura od 1 do 6, na jugu do 8, a najviša dnevna od 5 do 11, na jugu do 16 stepeni.

BIOMETEOROLOŠKA PROGNOZA ZA UTORAK, 15.MART

Uz povoljne biometeorološke prilike, većina populacije će se osjećati ugodnije, biti boljeg raspoloženja i primjerene radne motivacije. Blago zatopljenje u jutarnjim satima, duži sunčani intervali i umjereni porast temperatura zraka tokom dana, pozitivno će djelovati na opštu sliku, a tegobe kod hroničnih bolesnika i meteoropata dodatno će se umanjiti.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

%d blogeri kao ovaj: