Danas sunčano vrijeme

Jutros je u Kalesiji i okolnim mjestima sunčano i prohladno vrijeme. Temperatura u Kalesiji u 7:30 sati iznosila je 1 stepen. Prema prognozama Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH danas se u našoj zemlji očekuje sunčano vrijeme. U Bosni u jutarnjim satima i dio prijepodneva po kotlinama magla i niska naoblaka.Najviša dnevna temperatura od 17 do 23 °C.

U četvrtak 22.10.2020., sunčano. U Bosni u jutarnjim satima i dio prijepodneva po kotlinama magla i niska naoblaka. Jutarnja temperatura od 5 do 11, na jugu do 13, a dnevna od 18 do 24 °C.

U petak 23.10.2020., sunčano uz postepen porast naoblake poslije podne i u večernjim satima. U Bosni u jutarnjim satima po kotlinama magla i niska naoblaka. Jutarnja temperatura od 6 do 12, na jugu do 14, a dnevna od 18 do 24 °C.

BIOMETEOROLOŠKA PROGNOZA ZA SRIJEDU, 21.OKTOBAR 2020

Poboljšanje vremenskih prilika, duži sunčani intervali i porast temperatura tokom dana, pozitivno će djelovati na opštu sliku, a tegobe kod hroničnih bolesnika i meteoropata dodatno će se umanjiti. Tokom jutra i večeri biće svježije, stoga je poželjno biti oprezniji, prikladno se odjenuti i ne pretjerivati sa aktivnostima.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

%d blogeri kao ovaj: