Danas oblačno vrijeme sa kišom

Jutros je u Kalesiji i okolnim mjestima oblačno vrijeme, sa slabom kišom. Temperatura zraka u Kalesiji u 6:30 sati iznosila je 14 stepeni celzija. Prema prognozama Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH danas se u našoj zemlji očekuje  pretežno oblačno i nestabino vrijeme sa pljuskovima i grmljavinom. Jači pljuskovi su u Bosni. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 16 i 23°C.

U četvrtak, 23.05.2019., u Bosni i Hercegovini pretežno oblačno i nestabino vrijeme sa pljuskovima i grmljavinom. Vjetar slab do umjerene jačine sjevernog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 7 i 12°C. Najviša dnevna temperatura zraka između 15 i 22°C.

U petak, 24.05.2019., u Bosni i Hercegovini pretežno oblačno vrijeme. Pljuskovi se prognoziraju u Hercegovini, centralnim i istočnim područjima Bosne. Vjetar slab do umjerene jačine sjevernog i sjeverozapadnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 6 i 10°C, na jugu zemlje do 13°C. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 14 i 20°C.

U subotu, 25.05.2019., u Bosni i Hercegovini umjereno do pretežno oblačno. Lokalni pljuskovi su mogući u Hercegovini i zapadu Bosne. Vjetar slab sjevernog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 6 i 11°C, na jugu zemlje do 14°C. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 17 i 24°C.

BIOMETEOROLOŠKA PROGNOZA ZA SRIJEDU, 22.MAJ

Slično kao i proteklih dana, uz promjenljive biometeorološke prilike. Povremene padavine uglavnom će loše djelovati na raspoloženje većine populacije, a tegobe kod osjetljivih osoba neće biti suviše izražene. Opšta slika će, usljed djelimično stabilnijeg vremena, biti nešto ljepša na jugu.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

%d blogeri kao ovaj: