Subota, 21 Septembra, 2024
spot_img
NaslovnicaVijestiTuzlanski kantonSvečano obilježeno otvorenje MKD MI-BOSPO

Svečano obilježeno otvorenje MKD MI-BOSPO

MI-BOSPO je osnovao mikrokreditno društvo MKD MI-BOSPO, a danas smo to i svečano ozvaničili. 

U prisustvu brojnih zvanica, poslovnih partnera, klijenata, prijatelja MI-BOSPO-a, održana je ceremonija obilježavanja otvorenja MKD MI-BOSPO.

U svečanoj atmosferi, događaj je otvorila direktorica MKD MI-BOSPO, Sandra Bećirović, koja je izrazila zahvalnost prisutnima na podršci i povjerenju. Naglasila je da će mikrokreditno društvo biti predano pružanju kvalitetnih kreditnih usluga stanovništvu, pravnim i fizičkim licima, a i jačanju lokalne zajednice.

Zatim, prisutnima se obratio Safet Husić, direktor MKF MI-BOSPO, koji je pojasnio strateške ciljeve za osnivanje mikrokreditnog društva. Istakao je važnost mikrokredita u jačanju ekonomije i podršci razvoju poduzetništva, naglašavajući dugoročne koristi koje ovaj korak donosi široj zajednici.

Čast ovog važnog dana uveličao je i gradonačelnik Grada Tuzla, gospodin Zijad Lugavić, koji je pohvalio MI-BOSPO za dugogodišnju podršku poduzetništvu, ženama i mladima. Također, istakao je značajnu kompatibilnost između vizije Grada Tuzla i MI-BOSPO-a, uz srdačne čestitke na osnivanju društva i poželio mnogo uspjeha u budućem radu.

Posebna inspiracija dolazi od riječi klijentice Edise Haračić iz Tuzle, koja je podijelila svoje iskustvo o rastu njenog biznisa uz podršku MI-BOSPO-a. Zahvalila se na povjerenju i saradnji, te podvukla važnost mikrokreditnih usluga za  profesionalni razvoj žena u biznisu.

Svečanost je završena u lijepoj atmosferi, dok MKD MI-BOSPO sa ponosom nastavlja svoju misiju i gleda ka budućim uspjesima. Zahvaljujemo se svima koji su danas bili sa nama – klijentima, zaposlenima, poslovnim partnerima i prijateljima. Posebnu zahvalnost upućujemo gradonačelniku Zijadu Lugaviću za njegove riječi podrške, koje su nam od izuzetnog značaja.

Neka ovo bude tek početak još mnogih uspješnih godina za MKD MI-BOSPO!

POVEZANI ČLANCI
spot_img

Popularno