Preduzeće “Bundavica” Tuzla prestavilo dva nova autobusa

Bundavica d.o.o. ponosi se bogatom poslovnom i porodičnom tradicijom još od sredine šezdesetih godina prošlog vijeka. Već više od dvije decenije, Bundavica je po kvaliteti i pouzdanosti prepoznatljivo ime u autobusnom saobraćaju u Bosni i Hercegovini.

Pored redovnog putničkog saobraćaja na linijama između BiH i Švedske, Hrvatske, Slovenije, te Austrije, Bundavica d.o.o. je u saradnji sa brojnim turističkim operaterima iz zemlje i inostranstva uslugama charter autobuskog prijevoza pokrio skoro cijeli evropski kontinent.

Dugogodišnja tradicija i iskustvo preduzeća samo su dio garancije nivoa usluge koju pružaju svojim klijentima, ali i obaveza da i dalje njihove usluge pružaju uz maksimalnu predanost.

Tako je u petak (10.05.2019.) upriličeno druženje u krugu ove firme , a druženju su se odazvali prijatelji, klijenti i poslovnih partneri u Tuzli, gdje je osoblje Bundavice prestavilo dva nova autobusa koja su kupili, te uz piće i catering zahvalili svojim poslovnim klijentima na godinama uspješnog poslovanja.

Prisutni su imali priliku da uživaju u probnoj vožnji dva nova autobusa kroz Tuzlu, te osjete sve pogodnosti i udobnost novih Bundavica autobusa.

(Radio Feral)

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

%d blogeri kao ovaj: