Ministarstvo za boračka pitanja TK: U srijedu 18. jula potpisivanje ugovora u cilju zapošljavanja boračke populacije

Nakon što je Ministarstvo za boračka pitanja Tuzlanskog kantona okončalo projekat dodjele bespovratnih finansijskih sredstava u svrhu  samozapošljavanja i zapošljavanja branilaca i članova njihove porodice potpisivanje ugovora sa kandidatima planirano je za srijedu, 18. juli 2018. godine u 12:00 h u Bosansko kulturnom centru Tuzla (Plava sala).

Kandidati koji se nalaze na rang listama, u skladu sa odredbama Odluke o utvrđivanju uslova, kriterija i postupka za dodjelu finansijskih sredstava u svrhu osiguravanja povoljnijih uslova za zapošljavanje branilaca i članova njihove porodice, obavezni su potpisati Ugovor o dodjeli bespovratnih finansijskih sredstava u svrhu osiguravanja povoljnijih uslova za samozapošljavanje /zapošljavanje.

Iz Ministarstva za boračka pitanja napominju da svi kandidati prilagode vrijeme i obavezno prisustvuju potpisivanju ugovora o dodjeli bespovratnih finansijskih sredstava u svrhu osiguravanja povoljnijih uslova za samozapošljavanje /zapošljavanje branilaca i članova njihove porodice, radi operacionalizacije planiranih sredstava.

 

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

%d blogeri kao ovaj: