Gradonačelnik Živinica pristupio SDA

Gradonačelnik Živinica Samir Kamenjaković pristupio je danas Stranci demokratske akcije (SDA), a izjavio je tom prilikom da sa novim timom može realizirati sve projekte koji se tiču boljeg i ugodnijeg života u tom gradu.  

– Uslijed programskih ciljeva koje smo postavi i koji se tiču izgradnje infrastrukture u Gradu Živinice, smatram da nismo imali mogućnost završiti sve velike programe koje smo zadali sami sebi – kazao je Kamenjaković.

Pohvalio je dosadašnju saradnju sa SDA u realiziranim projektima, posebno ističući podršku Gradskog vijeća Živinica i premijera Tuzlanskog kantona Denijala Tulumovića.

– Zbog građana Živinica i projekata koje smo sami sebi zadali, smatram da je ovo jedini put i način da možemo ostvariti sve što smo zacrtali – poručio je Kamenjaković, koji je na prošlim lokalnim izborima izabran na mjesto načelnika kao kandidat SDP-a BiH.

Program koji prave za naredne četiri godine, dodao je, direktno se tiče projekata koji su kompatibilni programu SDA. 

Premijer Tuzlanskog kantona Denijal Tulumović izrazio je zadovoljstvo što su u tom kantonu, pored tri načelnika, dobili još jednog gradonačelnika iz SDA.

Naglasio je da je u prethodnom periodu Gradsko vijeće Živinica gradonačelniku Kamenjakoviću uvijek davalo punu podršku.

– Kao predsjednik Gradske organizacije SDA Živinice, čast mi je da smo ovim činom nastavili saradnju i da ćemo u buduće za Živinice, ali i za TK, napraviti iskorake u programskim ciljevima SDA i započete projekte nastaviti za dobrobit građana – zaključio je premijer Tulumović.

Fena

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

%d blogeri kao ovaj: