YouTube poprima jednak izgled na svim platformama

Google kao vlasnik mobilne platforme Android želi svoje aplikacije prilagoditi današnjici, bilo da se radi o načinu prikaza sadržaja ili pak o mogućnostima. Jedna od tih stavki jest svakako i dobro nam poznati YouTube. Upravo s njime Google ima “velikih planova” što se svakako vidi iz učestalih nadogradnji i novih funkcija koje dolaze s njima. Prema posljednjim informacijama YouTube će doživjeti značajne promjene kada govorimo o aplikaciji za Android.

Naime sam prikaz odabira određenog dijela video-zapisa bit će moguće odabrati iz samog video-zapisa koji je u reprodukciji, što svakako s aktualnom inačicom aplikacije i nije slučaj. Drugi novitet jest to da će korisnici moći odrediti u postavkama svojeg korisničkog računa neke video-zapise koje žele pregledavati i offline (odnosno kada nisu povezani na Internet) te će to uskoro biti i moguće napraviti odnosno koristiti.

Te treća kao posljednja novina jest premještanje dugmića “Home”, “Trending”, “History” pri dnu kao što je to za sada slučaj na konkurentskoj iOS platformi. Sve ove izmjene interfejsa aplikacije za Android daju za rezultat korištenje YouTube aplikacije potpuno jednakim na svim operativnim sistemima te platformama, makar takvu zamisao imaju iz Googlea kroz realizaciju za neko određeno vremensko razdoblje.

izona

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

%d blogeri kao ovaj: