Rijad Alić novi je trener ŽOK Bosna Kalesija

Profesor tjelesnog i zdravstvenog odgoja Rijad Alić iz Sarača novi je trener ŽOK Bosna iz Kalesije. On je na ovoj poziciji naslijedio dugogodišnjeg trenera ovoga kluba Rašida Tubića koji će svoju trenersku karijeru nastaviti u Lukavcu u ŽOK Smeč.

Rijad je nekadašnji odbojkaš Bosne i mislim da ima dovoljna znanja kada je u pitanju odbojka i da će se pokazati u najboljem svjetlu. On zna svoj posao i mi iz uprave se nećemo u to mješati, na nama je da obezbjedimo što bolje uslove kako bi djevojke i trener mogli da kvalitetno rade, kazao je za Infoplus predsjednik ŽOK Bosna Kalesija Ibrahim Kurtić.

Prilikom potpisivanja ugovora sa Ibrahimom Kurtićem, novi trener je kazao da očekuje korektnu saradnju i podršku te da će od danas početi rad sa djevojkama kako bi već u subotu na utakmici upisale pobjedu.

Naš cilj je jasan, želimo biti među pet najboljih ekipa ove sezone i  mislim da sa ovom mladom ekipom to i možemo. Mlada ekipa, mlada uprava i to je po meni ključ uspjeha. Pozivam i naše sugrađane da dođu na utakmicu i daju podršku djevojkama jer dosta je lakše igrati kada imate podršku sa tribina, istakao je za naš portal Alić.

Infoplus

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

%d blogeri kao ovaj: