Vrijeme: Pretežno oblačno sa slabom kišom

Danas se u Bosni i Hercegovini očekuje umjereno do pretežno oblačno vrijeme. Prije podne, slaba kiša se očekuje u centralnim i istočnim područjima. Tokom dana, padavine se očekuju i u ostalim djelovima.

Nešto manje oblačnosti i bez padavina bit će na sjeveroistoku Bosne. Vjetar slab do umjerene jačine istočnog i sjeveroistočnog smjera. Jutarnja temperatura zraka između 9 i 15, na jugu zemlje od 15 do 19, a najviša dnevna temperatura zraka između 20 i 26, na jugu do 28 stepeni.

U petak u Bosni i Hercegovini umjereno do pretežno oblačno vrijeme. Od sredine dana prema večernjim satima sa kišom i pljuskovima. U Hercegovini, zapadnim i centralnim područjima Bosne moguća je i grmljavina. Vjetar slab do umjerene jačine sjeveroistočnog smjera. Jutarnja temperatura zraka između 9 i 15, na jugu zemlje od 14 do 18, a najviša dnevna temperatura zraka od 22 do 27, na jugu do 29 stepeni.

U subotu u Bosni i Hercegovini umjereno do pretežno oblačno vrijeme. Tokom dana, kiša i slabi pljuskovi se očekuju u južnim, istočnim i centalnim područjima zemlje. Nešto manje oblačnosi i padavina se očekuje u sjevernim djelovima. Vjetar slab do umjerene jačine sjeveroistočnog smjera. Jutarnja temperatura zraka između 9 i 15, na jugu zemlje od 15 do 18, a najviša dnevna temperatura zraka od 21 do 27, na jugu do 29 stepeni.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

%d blogeri kao ovaj: