U BiH sunčano jutro, poslijepodne pljuskovi

Danas u Bosni i Hercegovini prije podne pretežno sunčano. U drugoj polovini dana očekuju se pljuskovi u Hercegovini, zapadnim i istočnim područjima Bosne. Lokalno može pasti malo kiše i u centralnim područjima. Vjetar slab sjeveroistočnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka uglavnom između 11 i 16°C, na jugu i zapadu Hercegovine od 19 do 23°C. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 26 i 31°C, na jugu i zapadu Hercegovine do 34°C.

U utorak, 09.08.2016., u Bosni i Hercegovini prije podne pretežno sunčano. U drugoj polovini dana očekuju se pljuskovi u Hercegovini i zapadnim područjima Bosne. Lokalno može pasti malo kiše i u centralnim područjima Bosne, a pljuskovi se poslijepodne očekuju i na području Sarajeva. Vjetar slab sjeveroistočnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka uglavnom između 11 i 16°C, na jugu i zapadu Hercegovine od 19 do 23°C. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 26 i 31°C, na jugu i zapadu Hercegovine do 34°C.

U srijedu, 10.08.2016., u Hercegovini sunčano. U Bosni sunčano prije podne. Jači razvoj oblačnosti će u drugoj polovini dana usloviti pljuskove i grmljavinu. U noći na četvrtak se očekuje dolazak frontalnog poremećaja sa zapada koji će usloviti kišu i pad tamperature zraka. Vjetar umjerene jačine zapadnog i sjeverozapadnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka uglavnom između 12 i 17°C, na jugu i zapadu Hercegovine od 19 do 23°C. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 27 i 32°C, na jugu i zapadu Hercegovine do 34°C.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

%d blogeri kao ovaj: