PS Kalesija: Vikend obilježile krađe i narušavanje javnog reda i mira

KRIMINALITET:

U PROTEKLA TRI DANA NA PODRUČJU PS KALESIJA DOGODILA SU SE ČETIRI KRIVIČNA DJELA I TO DANA 13.12.2013. GODINE U KALESIJI CENTRU KRIVIČNO DJELO OŠTEĆENJA TUĐE STVARI I 14.12.2013. GODINE U KALESIJI CENTRU KRAĐA, U GOJČINU TEŠKA KRAĐA I U MILJANOVCIMA KRIVIČNO DJELO NASILJA U PORODICI.

 JAVNI RED I MIR:

U PROTEKLA TRI DANA NA PODRUČJU PS KALESIJA JAVNI RED I MIR JE NARUŠEN U TRI SLUČAJA I TO DANA 13.12.2013. GODINE U GORNJIM RAINCIMA PONAŠANJEM NA NAROČITO DRZAK NAČIN U ALKOHOLISANOM STANJU KOJOM PRILIKOM JE JEDNOM LICU ODUZETA SLOBODA I ISTI JE PRIVEDEN U SLUŽBENE PROSTORIJE GDJE JE ZADRŽAN DO ISTREŽNJENJA UZ SAGLASNOST OPĆINSKOG SUDIJE ZA PREKRŠAJE I U MILJANOVCIMA PONAŠANJEM NA NAROČITO DRZAK NAČIN. DANA 15.12.2013. GODINE TAKOĐE PONAŠANJEM NA NAROČITO DRZAK NAČIN U ALKOHOLISANOM STANJU KOJOM PRILIKOM JE JEDNOM LICU ODUZETA SLOBODA I ISTI JE PRIVEDEN U SLUŽBENE PROSTORIJE GDJE JE ZADRŽAN DO ISTREŽNJENJA UZ SAGLASNOST OPĆINSKOG SUDIJE ZA PREKRŠAJE. SLUŽBENICI POLICIJE SU U OBA SLUČAJA PREDUZELI ZAKONOM PREDVIĐENE MJERE I RADNJE, USPOSTAVILI NARUŠENI JAVNI RED I MIR TE PROTIV POČINILACA PREKRŠAJA PREDUZELI ZAKONOM PREDVIDJENE MJERE I RADNJE.

SAOBRAĆAJ:

U PROTEKLA TRI DANA NA PODRUČJU PS KALESIJA DOGODILA SE JEDNA SAOBRAĆAJNA NEZGODA U KALESIJI CENTRU U KOJOJ SU UČESTVOVALI NN VOZAČ I VOZILO I DVA PJEŠAKA KOJOM PRILIKOM SU PJEŠACI ZADOBILI LAHKE TJELESNE OZLJEDE. RAD NA RASVJETLJAVANJU NAVEDENE NEZGODE JE U TOKU.

OSTALI POSLOVI:

PORED REDOVNIH POSLOVA I ZADATAKA SLUŽBENICI POLICIJE PS KALESIJA SU RADILI PO OSAM PRIJAVA OSTALIH DOGAĐAJA TE SU PRUŽILI DVIJE ASISTENCIJE.

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

%d blogeri kao ovaj: