PS Kalesija: U protekla 24 sata dvije saobraćajne nezgode

KRIMINALITET:

U PROTEKLA 24 SATA NA PODRUČJU PS KALESIJA U MJESTU JELOVO BRDO DOGODILO SE JEDNO KRIVIČNO DJELO ŠUMSKE KRAĐE.

JAVNI RED I MIR:

U PROTEKLA 24 SATA NA PODRUČJU PS KALESIJA U MJESTU DONJE VUKOVIJE NARUŠEN JE JAVNI RED I MIR, PONAŠANJEM NA NAROČITO DRZAK NAČIN, FIZIČKIM NAPADOM NA DRUGOG, UPUĆIVANJEM PRIJETNJE U ALKOHOLISANOM STANJU. SLUŽBENCI POLICIJE SU USPOSTAVILI NARUŠENI JAVNI RED I MIR TE JEDNOM LICU ODUZELI SLOBODU I ISTO ZADRŽALI U PROSTORIJAMA PS KALESIJA DO ISTREŽNJENJA UZ SAGLASNOST SUDIJE OPĆINSKOG SUDA U KALESIJI.

SAOBRAĆAJ:

U PROTEKLA 24 SATA NA PODRUČJU PS KALESIJA DOGODILE SU SE DVIJE SAOBRAĆAJNE NEZGODE I TO U HRVAČIĆIMA I KALESIJI CENTRU KOJOM PRILIKOM JE JEDNO LICE ZADOBILO LAKŠE TJELESNE OZLJEDE TE JE NA VOZILIMA PRIČINJENA MATERIJALNA ŠTETA.

OSTALI POSLOVI:

PORED REDOVNIH POSLOVA I ZADATAKA SLUŽBENICI POLICIJE PS KALESIJA SU RADILI PO TRI PRIJAVE OSTALIH DOGAĐAJA, IZVRŠEN JE JEDAN PRETRES STAMBENE KUĆE U MEMIĆIMA TE JE IZVRŠENA I JEDNA AKCIJA OGRANIČENJA SLOBODE KRETANJA U KALESIJI CENTRU, IZVRŠENA JE POJAČANA KONTROLA PO AKCIJI KONTROLE UČESNIKA U SAOBRAĆAJU U SMISLU ZAJEDNIČKIH AKTIVNOSTI NA SPREČAVANJU, OTKRIVANJU I HVATANJU UČINILACA KRIVIČNIH DJELA IZ OBLASTI IMOVINSKIH DELIKATA I AUTO KRIMINALA.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

%d blogeri kao ovaj: