Kantonalna uprava civilne zaštite: Izvođenje radova na zadatku Kazin tuk – Zelina

Prema izvještaju Ministarstva za prostorno uređenje i zaštitu okolice TK, kvalitet zraka za dan 21.04.2016 godine na lokalitetima Skver, BKC, Bukinje, Lukavac i Mobilna:Čelić odgovarao je kvalitetu čistog zraka. Na lokalitetu Cerik se ne može ocijeniti kvalitet zraka.

U protekla 24 sata na području Tuzlanskog kantona, vatrogasne jedinice imale su intervencije na 2 kontejnera (PVJ Banovići i IVJ Đurđevik), tri tehničke intervencije (PVB Tuzla) i jednu intervenciju na gašenju požara u podrumskim prostorijama u ul. Ismeta Mujezinovića br.9

„A“ tim za uništavanje neeksplodiranih ubojitih sredstava (NUS), Federalne uprave civilne zaštite/Kantonalne uprave civilne zaštite (FUCZ/KUCZ) vršio je izuzimanje i uništavanje NUS-a na području Zeničko – Dobojskog kantona, općina Kakanj.

 „B“ tim za deminiranje neeksplodiranih ubojitih sredstava (NUS), Federalne uprave civilne zaštite/Kantonalne uprave civilne zaštite (FUCZ /KUCZ) nastavio je izvođenje radova na zadatku Kazin tuk – Zelina na području općine Kalesija.

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

%d blogeri kao ovaj: