Zuhdija Karić novi predsjednik FK Bosna Kalesija

Zuhdija Karić, vlasnik firme ZUX 4, novi je predsjednik FK Bosna Kalesija, odlučeno je na Skupštini ovog kluba. Karić je naslijedio Muhameda Uščuplića, koji je na sjednici podnio ostavku na ovu dužnost.

Pored Zuhdije Karića u Upravu kluba su izabrani: Suad Tabalović, Galib Softić, Mehmedalija Imširović, Muhamed Osmanović, Hazim Jusufović, Izet Bukvarević, Senaid Sinanović, Edis Mešić, Fikret Suljkanović, Damir Džafić, Muhamed Avdić, Mirsad Zulić, Armin Karić, Fikret Tubić, Asmir Alić, Nevres Hasanović i Jusuf Bećirović.

Bosna je u protekloj sezoni u samoj završnici prvenstva obezbijedila opstanak u drugoligaškom društvu, a na novoizabranoj upravi je da osigura uslove da ovaj klub bude stabilan član Druge lige FBiH “Sjever”.

Trener Ibro Mahmutović je već izvršio prozivku igrača, koji su započeli sa pripremama za novu sezonu.  Riječ je uglavnom o igračima koji su i prošle sezone nosili dres Bosne iz Kalesije. Dogovoreno je da nova uprava stupi u kontakt sa nekoliko novih fudbalera koji će u narednoj sezoni pojačati redove kalesijskog drugoligaša.

 

Radio Feral.

 

 

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

%d blogeri kao ovaj: