NS Općine Kalesija: Oglas za mlade nogometne sudije

Izvršni odbor NS Općine Kalesija (u daljem tekstu Saveza) u saradnji sa Komisijom za sudije i suđenje Saveza i Udruženjem nogometnih sudija i instruktora Općine Kalesija, oglašava potrebu za nogometnim sudijama pripravnicima.

Za nogometnog sudiju pripravnika potrebno je ispunjavati sljedeće uslove:

  • Ne biti mlađi od 14 godina niti stariji od 24 godine (član 26.stav 1. Pravilnika o sudijama i suđenju NS/FS BiH),
  • Imati primjerno vladanje, postojanje etičkih, moralno-sportskih karakternih osobina, disciplinovan, hrabar i pravičan, (član 26.stav 2. Pravilnika o sudijama i suđenju NS/FS BiH) i
  • Svojim držanjem treba da služi kao primjer građanima svoje sredine (član 26.stav 2. Pravilnika o sudijama i suđenju NS/FS BiH

 

Za nogometnog sudiju mogu se kandidovati osobe muškog i ženskog pola.

Oglas ostaje otvoren do popune optimalnog broja koji je potreban za nesmetano obavljanje takmičenja koja vodi Savez.

Prije pristupanja sudijskoj organizaciji sa svakim kandidatom obavit će se intrvju koji će biti osnova za njegovu opravdanost sudijskog opredjeljenje u nogometu/fudbalu.

Prijave na oglas, sa brojem telefona, možete slati u pisanoj formi na adresu: NS Općine Kalesija, ulica „Žrtava genocida u Srebrenici“ 2 ili ličnim prijavljivanjem na istoj adresi ostavljanjem prijave sa brojem telefona u poštansko sanduče ispred kancelarije Saveza na posljednjem spratu zgrade. Prijave se mogu uručivati i lično Mešić Besimu i Džafić Damiru oba iz Rainaca Gornjih. Kontakt telefoni: 061/840-888 i 061/296-812.

 

Iskreno očekujemo Vaše prijave.

 

 

                                                                               IZVRŠNI ODBOR

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

%d blogeri kao ovaj: