Nakon blamaže u Izraelu: Danas vanredna sjednica IO FSBiH

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine sinoć je u Haifi ponižena od domaće selekcije Izraela, a kako se sada čini, duel s Izraelom bio je i posljednji na klupi našeg nacionalnog tima za selektora Safeta Sušića.

Porazom od Izraela izgledi za plasman našeg nacionalnog tima na Evropsko prvenstvo svedeni su na minimum, odnosno smotru najboljih selekcija Starog kontinenta najvjerovatnije ćemo svi zajedno gledati putem malih ekrana.

Osim poraza bosanskohercegovački javnost boli i loša igra, te neshvatljivo ponašanje selektora Safeta Sušića, koji je između ostalog u borbu za važna tri boda krenuo bez klasičnog napadača.

Nezadovoljni su i u Izvršnom odboru Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine, od čijih članova je Sušić do prije par mjeseci imao punu podršku. No, od stare slave se ne živi, pa je sada sve više onih koji Papeta ne žele više gledati na selektorskoj stolici.

Kako saznaje SportSport.ba, odmah nakon sinoćnjeg poraza zakazana je i vanredna sjednica Upravnog odbora Fudbalskog saveza naše zemlje, na kojoj će se razgovarati o stanju u reprezentaciji i po svemu sudeći ponudit će se sporazumni raskid saradnje selektoru Sušiću.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.