Mališani FK Bijeljevac obradovani paketićima; pakete uručio reprezentativac Eldar Ćivić

Jučerašnji trening dječaci i djevojčice FK Bijeljevac iz Miljanovaca i njihov trener Suljo Sinanović dugo će pamtiti.  U Sportsko-rekreativnom centru Tojšići – Kalesija ovim mališanima podijeljeno je 50-ak paketića.

Paketiće su obezbijedili donatori koji nisu željeli da se spominju njihova imena. Ono što je najvažnije za ovu dječicu jeste to da im je paketiće uručio bh. reprezentaivac Eldar Ćivić, koji nastupa za Ferencvaroš. Podjeli su prisustvovali i Muharem Ćivić, fudbaler Veleža, te novinari Sinan Sinanović i Fahrudin Sinanović.

Donatori su posebno obradovali dječaka Asmira Merića, koji je prošle godine ostao bez oca Hariza, bivšeg fudbalera FK Bijeljevac.

– U ime djece i roditelja hvala prijateljima kluba i donatorima koji su se odazvali akciji i obradovali mališane, kazao je Suljo Sinanović, trener ovih dječaka, kojeg su dječaci obradovali posebnim poklonom i pismom zahvale za sve što čini za njih.

Novinar Sinan Sinanović je kazao da su braća Ćivić igrači i momci za primjer.

– Oni su ponos Kalesije. I Tojšića, naravno. Djeca mogu biti sretna da u Eldaru i Muharemu imaju sportske uzore, kazao je Sinan Sinanović.

Braća Ćivić su našli vremena da se sa svima fotografišu.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

%d blogeri kao ovaj: