FK Bosna Kalesija: Uvrštavanje u budžet stavke za pomoć klubovima koji se takmiče u Drugoj ligi FBiH je od izuzetno velikog značaja za naš klub

FK Bosna Kalesija se zahvaljuje općinskom načelniku Seadu Džafiću i njegovim saradnicima na pravovremenoj reakciji i podršci u stabilizaciji kluba. Općina Kalesija je ovim činom pokazala odgovornost i spremnost da pomogne našem klubu da prevaziđe trenutne probleme i dugoročno osigura egistenciju FK Bosna Kalesija.

Uvrštavanjem u budžet stavke za  pomoć klubovima koji se takmiče u Drugoj ligi FBiH je od izuzetno velikog značaja za FK Bosna Kalesija i garancija da će se i u narednim godina na Gradskom stadionu u Kalesiji okupljati, trenirati i takmičiti mladi sa ovog područja.

Podrška općine Kalesija biće dodatni stimulans za članove uprave, trenere i igrače FK Bosna Kalesija u svim kategorijama da u narednom periodu svojim angažmanom, radom i rezultatima na najbolji način predstavljaju našu lokalnu zajednicu i rade na promociji našeg kluba i općine Kalesija.

FK Bosna Kalesija je u 2019.godini imao nekoliko pozitivnih pomaka koji su doprinijeli afirmaciji našeg kluba, a zahvaljujući finansijskoj podršci općine Kalesija sada možemo planirati da u 2020.godini ljestvicu dignemo na viši nivou.

Nadamo se da je ovo prvi korak dugoročne stabilizacije i stvaranja preduslova za brži razvoj i napredak našeg kluba.  

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

%d blogeri kao ovaj: