FK Bosna Kalesija organizuje treću manifestaciju “Plavo-bijela noć”

FK Bosna Kalesija organizuje treću po redu, sada već tradicionalnu,  manifestaciju „Plavo-bijela noć“, koja će se održati 26.decembra (četvrtak) u restoranu „Polo“ u Kalesiji.

Cilj manifestacije je okupljanje i druženje nekadašnjih igrača FK Jedinstvo, danas FK Bosna Kalesija, članova uprave, navijača, sponzora i prijatelja kluba.

U sklopu ove manifestacije biće uručena specijalna priznanja igračima iz treće generacije, članovima tadašnje uprave FK Jedinstvo Kalesija, ali i sponzorima i prijateljima koji podržavaju rad FK Bosna Kalesija.

Također, pripremljen je i fan shop u kojem će zainteresovani moći kupiti dres, šal, majicu, klupsku zastavicu, člansku kartu ili neki od rekvizita sa natpisom FK Bosna Kalesija, po cijeni koju odredi kupac. Nakon svečane ceremonije uslijedit će i bogat zabavni program, a pripremljena su i brojna druga iznenađenja.

U protekle dvije godine, u sklopu manifestacije „Plavo-bijela noć“ priznanja su dodijeljena igračima i članovima uprave kluba iz prvih generacija.

Između ostalih, priznanja su do sada dobili: Hasan Uščuplić, Gojko Riđošić, Izet Smajić, Halid Pjanić, Ismet Smajić, Stanislav Dukić – Ćane, Sulejman Sinanović, Boro Sokić, Muhamed Avdić,  Munib Borčak, Ahmo Avdić, Ismet Hadžić, Mujo Hodžić, Ismet Tubić, Miodrag Drmonjić, Milan Senić, Nenad Pelemiš, Šemso Nasupović, Radan Dragičević, Mustafa Mujić, Žarko Vuković, Ibrahim Hadžić – Pele, Suljo Barčić…  

Iz organizacionog odbora za manifestacije „Plavo-bijela noć“ pozivaju bivše igrače Jedinstva i Bosne, članove uprave, navijače i prijatelje kluba, koji su u BiH, zemljama regiona i dijaspore, da usklade svoje aktivnosti i prisustvuju trećoj manifestaciji „Plavo – bijela noć“, koja će se održati u četvrtak, 26.decembra 2019.godine u restoranu „Polo“ u Kalesiji.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

%d blogeri kao ovaj: