FK Bosna Kalesija organizuje „Plavo-bijelu noć“

FK Bosna Kalesija organizuje „Plavo-bijelu noć“, koja će se održati  27.decembra 2017.godine (srijeda) u restoranu „Polo“ u Kalesiji.

„Želimo da se na ovaj način zahvalimo ljudima koji su godinama podržavali rad kluba i da uspostavimo bliži kontakt sa nekadašnjim igračima i članovima uprave. Svi koji su nekada voljeli Jedinstvo, današnju Bosnu iz Kalesije su dobrodošli na ovakvo druženje. Nastojali smo da termin za manifestaciju prilagodimo našim prijateljima koji su u inostranstvu. Nadam se da će mnogi od njih novogodišnje praznike provesti u Kalesiji i da će se odazvati našem pozivu“, kazao je Zuhdija Karić, predsjednik FK Bosna Kalesija, koji je izrazio nadu da će ovakva druženja postati tradicionalna.

Na ovogodišnjoj manifestaciji bit će dodijeljena specijalna priznanja osnivačima Jedinstva i igračima koji su 70-tih godina među prvima nosili dres kalesijskog kluba.

Također, ovom prilikom dodijelit će se i priznanja svim pravnim i fizičkim licima koji su tokom 2017.godine podržali rad FK Bosna Kalesija.

Uprava FK Bosna Kalesija poziva nekadašnje igrače Jedinstva, današnje Bosne, sponzore, navijače i  sve prijatelje kluba na zajedničko druženjeu srijedu, 27.decembra 2017.godine u restoranu „Polo“ u Kalesiji.

Svi su dobro došli!

 

 

FK Bosna Kalesija

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

%d blogeri kao ovaj: