Eldar Ćivić: Siguran sam da ćemo posao obaviti kako treba

Fudbaler Ferencvarosa Eldar Ćivić koji je za reprezentaciju Bosne i Hercegovine odigrao 19 utakmica i postigao jedan gol, nalazi se na priprema reprezentacije u Sarajevu i konkuriše za predstojeće utakmice sa Finskom i Ukrajinom.

Ovaj lijevi bočni igrač je u dobroj formi došao na okupljanje:

“Zadovoljan sam svojom formom i nastupima u posljednje vrijeme. Standardan sam, igram većinu utakmica. Jeste naporno, ali sam sretan zbog svojih igara. Uglavnom, spreman sam došao na ovo okupljanje i jedva čekam nove utakmice u dresu reprezentacije“, kaže Ćivić i dodaje:

“Nadamo se da će ove pripreme proteći na najbolji mogući način, da ćemo odraditi sve što se traži od nas. Moramo se maksimalno pripremiti jer nas očekuju teške utakmice. Siguran sam da ćemo obaviti posao kako treba.“

Eldar Ćivić je prokomentarisao i narednog protivnika:

“Finsku odlično poznajemo jer smo se sa njima sastajali i u prošlim kvalifikacijama. Oni su neugodan protivnik, ali ipak oni nama dolaze na naš teren i sigurno da ćemo pružiti maksimum da dođemo do bodova. Znamo koliko nam znače ove utakmice. Sve je na nama i veliki plus za nas biće podrška sa tribina. Navijači su naš dvanaesti igrač i ne sumnjam da će nam još jednom biti vjetar u leđa i pomoći nam da dođemo do pobjede.“, zaključio je Ćivić.

U video prilogu pogledajte šta Sanjin Prcić kaže o svojoj formi, pripremama, protivnicima i podršci publike…

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

%d blogeri kao ovaj: