‘Udruženje privrednika općine Kalesija’ otvorilo kancelariju i web stranicu: U narednom periodu prezentacija poslovnih prilika na području općine

Udruženje poslodavaca, privrednika i samostalnih poduzetnika Kalesija, registrovano je 29.05.2017.godine.
Udruženje zastupa i predstavlja Lović Adnan, predsjednik Upravnog odbora Udruženja, zamjenik predsjednika je Hava Fazlić, a Udruženje broji i 12 članova Upravnog odbora.
Udruženje trenutno broji više od dvadeset firmi članica sa područja općine Kalesija, a aktivno se radi na proširenju članstva.

Nedavno je sa radom počela i web stranica Udruženja, upkalesija.ba, na kojoj će se u narednom periodu prezentirati aktivnosti Udruženja, ali i redovno ažuritati vijesti sa aktivnostima i poslovnim rezultatima svojih članica.

  • Firme članice ‘Udruženja privrednika Kalesija’ možete pogledati na linku:
    ČLANOVI UDRUŽENJA.


Glavni cilj Udruženja privrednika Kalesija jeste stvaranje povoljnijeg poslovnog ambijenta na području općine Kalesija, a kroz zajednički nastup prema svim nivoima izvršne i zakonodavne vlasti, podršku lokalnoj privredi, razvoju privatnog poduzetništva i zapošljavanju u općini Kalesija, pružanje stručne pomoći poslodavcima u realizaciji njihovih poslovnih programa, podržavanje izvozne incijative i drugih aktivnosti s ciljem poboljšavanja kvaliteta rada i življenja.

  • Aktivnosti Udruženja privrednika Kalesija možete pratiti putem web stranice upkalesija.ba, kao i putem Facebook stranice Udruženje privrednika Kalesija, a dodatne infiormacije možete potražiti upitom na mail : info@upkalesija.ba, ili pozivom na broj : 062/ 469-464.
    Kancelarija Udruženja privrednika Kalesija se nalazi u Ulici Žrtava genocida u Srebrenici (Zanatski centar, između zgrade Suda i Čaršijske džamije).

 

 

 

 

(NKP.ba)

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

%d blogeri kao ovaj: