Sutra svečano otvaranje Junuzović Kopex benzinske pumpe u Kalesiji (FOTO)

U petak 21.januara u 14 sati u Kalesiji će biti svečano otvorenje nove Junuzović Kopex benzinske pumpe, a na dan otvorenja za prvih 100 posjetilaca poklon gorivo u iznosu od 20 KM.

Već prepoznatljivi brend na našem trzištu i jedna od najuspješnijih kompanija u Bosni i Hercegovini, otvara još jednu u nizu benzinskih pumpi na našem tržistu, a u sklopu koje će biti market, cafe bar te autobuska stanica.

Benzinska pumpa sa najmodernijim i najsavremenijim izgledom u maloprodajnom objektu nudi vrhunsku uslugu i besprijekornu kvalitetu proizvoda u svom asortimanu po najpovoljnijim cijenama autokozmetike, širok asortiman slatkih proizvoda, vina i ostalih alkoholnih i bezalkoholnih pića, snack bar uvijek svježih i ukusnih sendviča raznih okusa, lisnata tijesta, zdrave frisko cijeđene sokove, a za ljubitelje kafe nudi vrhunsku kafu Hausbrandt. Goriva iz ponude benzinskih pumpi Junuzović Kopex porijeklom su iz rafinerije Ploče, Sisak i Rijeka Hrvatska, a u ponudi je vrhunska kvaliteta eurodizela, benzin 95, benzin 98 , i adblue.

Za sve posjetioce benzinske pumpe na raspolaganju će biti i cafe bar sa 24 sjedeća mjesta i 10 visokih sjedećih mjesta kako bi se ugodno opustili uz kafu i napravili predah od vožnje, a raditi će svaki dan od 6 do 22 h.

Ostvariti možete i dodatni popust na gorivo korištenjem kartice pogodnosti. Da bi ste postali vlasnik kartice, potrebno je da preuzmete brošuru na benzinskoj pumpi, i ispunjenu predate našim uposlenicima, nakon čega vaša kartica ide u izradu.

Benzinska se nalazi u Kalesiji na adresi Senada Hodzica Mehdina bb, uz radno vrijeme od 0-24.

FOTO:

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

%d blogeri kao ovaj: