Koncert “Sa so mange” održan u Zetri: Seve uz Kalesijske zvuke, Rozga i Huljić ‘na ćirilici’…

Goran Bregović s prijateljima napunio je Zetru. Razlog vrlo jak: prikupljanje sredstava za fondaciju Gorica koja treba da stipendira mlade Rome. 

Koncert je započeo Đuro sa ‘Bombaj Štampom’, a osim pjesmom publiku je zabavio i ulogom Džasmina koju je igrao u popularnim ‘Nadrealistima’ predstavivši se kao Džasmin Sejdić Finci. Potom se na sceni pojavio i Saša Lošić i Goran Bregović Brega.

Uslijedili su gosti:  Gibonni, Severina, Petar Grašo, Jelena Rozga, Lepa Brena, Jelena Karleuša, Dragana Mirković, Tonči Huljić ekipa iz benda Miligram i Haris Džinović, uz pratnju Bregovićevog benda, a moramo primijetiti da se nisu pojavili baš svi koji su bili najavljeni. Karleuša je došla najpripremljenija za sarajevski smog, pa je na licu imala masku.

Seve i kalesijski zvuci 1Atmosfera na koncertu je bila dobra, Zetra je bila puna, mogle su se čuti interesantne izvedbe, od Severine s ‘Kalesijskim zvucima’ do Rozge i Huljića koji su pjevali ‘na ćirilici’ svoje poznate hitove ali uz trube… Ipak, Dragana Mirković je pojasnila šta je ‘ćirilica’.

 

(Slobodna Bosna)

One thought on “Koncert “Sa so mange” održan u Zetri: Seve uz Kalesijske zvuke, Rozga i Huljić ‘na ćirilici’…

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

%d blogeri kao ovaj: