Servisne informacije za utorak, 28.decembar 2021.godine

Prema informacijama iz MUP-a TK-a, u protekla 24 sata na području našeg kantona evidentirano je izvršenje 5 krivičnih djela. Dogodilo se 11 saobraćajnih nezgoda. Pet lica lakše povrijeđeno, za jedno se ljekari nisu izjasnili, te je zabilježeno 7 nezgoda samo sa pričinjenom materijalnom štetom. Javni red i mir je narušen 5 puta.

Na području općine Kalesija u protekla 24 sata evidentirano je izvršenje dva krivična djela. Zabilježen je jedan slučaj narušavanja javnog reda i mira. Nije bilo saobraćajnih nesreća.

Kalesijski vatrogasci nisu imali intervencija.

Ljekari i medicinski tehničari u Službi hitne medicinske pomoći Doma zdravlja Kalesija obavili su 51 pregled.

U porodilištu UKC-a Tuzla rođeno je 14 beba, osam dječaka i šest djevojčica. U privatnim porodilištima na području Tuzle rođena je jedna djevojčica i tri dječaka.

Međunarodni aerodrom Tuzla: Svi odlazni i dolazni letovi odvijaju se prema planu letenja.

Radnici KP „Komunalac“ DD Kalesija odvoz smeća danas vrše sljedećih naseljenih mjesta:   Vukovije Gornje –mezarje, Subašici, Ćive, Masle II, Hadžići u Petrovicama, MZ Tojšići – Centar,  Tojšići Gornji do Hidana i žutog mosta kod  pijace, Dubnica Gornja do Bijeljevca, Memići – od rijeke Tavna, osnovna škola u Memićima do benziske pumpe Halilović, Šahbazi i Muratovći

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

%d blogeri kao ovaj: