Servisne informacije za subotu, 25.juli 2020.godine

Prema informacijama iz MUP-a TK-a, u protekla 24 sata evidentirano je izvršenje 10 krivičnih djela. Dogodilo se 14 saobraćajnih nesreća, u kojima je jedna osoba teže povrijeđena, a dvije su zadobile povrede o čijem se stepenu ljekari nisu izjasnili.  Javni red i mir je narušen 4 puta

Tuzlanski vatrogasci u protekla 24 sata imali su 20 intervencija koje su se odnosile na poplave i polomljena stabla. Zbog poplava su intervenisali u Gradskoj upravi, naselju Skojevska, zatim u Mandićima dva puta, u ulici Turalibegova, Kralja Tomislava, zatim u Moluhama, Tušnju i SKPC Mejdan. Polomljena stabla uklanjali su u ulici Maršala Tita, kod Crveni 7, dva puta na Bulevaru, kod zgrade Jupitera, dva puta u Skojevskoj, zatim na Krojčici, u Novom naselju Solina i u Kuli. Imali su i 4 tehničke intervencije, te gasili požar garaže i traktora u naselju Mihatovići.

Na području općine Kalesija u protekla 24 sata dogodile su se tri saobraćajne nezgode. Nije bilo krivičnih djela, niti narušavanja javnog reda i mira.

Kalesijski vatrogasci nisu imali intervencija.

Ljekari medicinski tehničari u Službi hitne medicinske pomoći Doma zdravlja Kalesija obavili su 37 pregleda.

U porodilištu UKC-a Tuzla u protekla 24 sata rođeno je osam beba, šest djevojčica i dva dječaka

Letovi sa Međunarodnog aerodroma Tuzla odvijaju se prema planu letenja uz kašnjenja od oko pet minuta na pojedinim letovima.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

%d blogeri kao ovaj: