Servisne informacije za srijedu, 15.januar 2020. godine

Prema informacijama iz MUP-a TK-a, u protekla 24 sata na području našeg kantona evidentirano je izvršenje 6 krivičnih djela. Dogodilo se 10 saobraćajnih nesreća, u kojima je 1 osoba zadobila teške 1 lake tjelesne povrede a za još 5 povrijeđenih osoba ljekari se nisu izjasnili o stepenu povreda. Zabilježen je 1 slučaj narušavanja javnog reda i mira.  

Na području općine Kalesija evidentirano je jedno krivično djelo, u pitanju je oštećenje tuđe stvari. Dogodila se jedna saobraćajna nesreća, u kojoj je jedno lice zadobilo povrede o čijem stepenu se ljekari nisu izjasnili. Nije bilo narušavanja javnog reda i mira.

Kalesijski vatrogasci su imali jednu intervenciju.

Ljekari i medicinski tehničari u Službi hitne medicinske pomoći Doma zdravlja Kalesija obavili su 63 pregleda.

Svi planirani dolazni i odlazni letovi sa Međunarodnog aerodroma Tuzla odvijaju se po planu letenja, uz kašnjenja od sat vremena na pojedinim letovima.

Radnici KP „Komunalac“ DD Kalesija odvoz smeća danas vrše iz sljedećih naseljenih mjesta: Od Begove pekare,Gutići i dolina, Prnjavor, Kurtići i Dubnica Donja, Vukovije Gornje-od piste desno Kehonjina kafana, Mejtefište, Zenuni, Telica,Džafići i Masle I.     

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

%d blogeri kao ovaj: