Servisne informacije za srijedu, 10.februar 2021.godine

Prema informacijama iz MUP-a TK-a, u protekla 24 sata na području našeg kantona evidentirano je izvršenje 7  krivičnih  djela. Dogodilo se 8 saobraćajnih nezgoda, u kojima je  jedno lice zadobilo teške tjelesne povrede, 2 lica su lakše povrijeđena, a za 6 lica ljekari se nisu izjasnili o stepenu povreda. U 4 nesreće zabilježena je samo materijalna šteta. Javni red i mir je narušen 12 puta.  

Na području Kalesije u protekla 24 sata evidentirano je izvršenje jednog krivičnog djela. Dogodila se jedna saobraćajna nesreća u kojoj je jedno lice lakše povrijeđeno. Zabilježen je jedan slučaj narušavanja javnog reda i mira.

Kalesijski vatrogasci nisu imali intervencija.

U porodilištu UKC-a u Tuzli rođeno je 10 beba, pet djevojčica i pet dječaka.

Radnici KP „Komunalac“ DD Kalesija odvoz smeća danas vrše sljedećih naseljenih mjesta: Vukovije Donje od piste lijeva strana, stadion, Farma, Dukići, Sokolovići i Jukanovići, Hrasno Gornje i Donje, Brdo, Babina Luka i Kavgara, Rainci Donji od raskrsnice Rainci Gornji do Ciglane – Hrastovi, Tubići, Novo Naselje, Magistralni put do Prnjavora (Huremi) i Ulica Senada Požegića u centru Kalesije.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

%d blogeri kao ovaj: