Servisne informacije za srijedu 04.maj 2022.godine

Prema informacijama iz MUP-a TK-a, u protekla 24 sata na području našeg kantona evidentirano je izvršenje 7 krivičnih djela. Dogodilo se 9 saobraćajnih nezgoda, u kojima su 3 lica zadobila lakše tjelesne povrede, a o stepenu povreda jedne osobe ljekari se nisu izjasnili. Zabilježeno je 5 slučajeva narušavanja javnog reda i mira.  

Na području općine Kalesija u protekla 24 sata zabilježen je jedan slučaj narušavanja javnog reda i mira. Nije bilo krivičnih djela, niti saobraćajnih nesreća.

Radarska kontrola :

9:00 – 10:00 sati radar će biti na relaciji Hidani-Babajići

14:00 – 15:00 sati u Raincima Gornjim.

Kalesijski vatrogasci nisu imali intervencija

Ljekari i medicinski tehničari u službi hitne medicinske pomoći Doma zdravlja Kalesija  obavili su 134 pregleda.

U protekla 24 sata u porodilištu UKC-a Tuzla rođeno je 12 beba, sedam djevojčica i pet dječaka. U privatnim porodilištima na području grada Tuzla rođen je jedan dječak.

Svi dolazni i odlazni letovi sa Međunarodnog aerodroma Tuzla se odvijaju prema planu letenja.

Radnici KP „Komunalac“ DD Kalesija odvoz smeća danas vrše iz sljedećih naseljenih mjesta:  Vukovije Donje od piste lijeva strana, stadion, farma, Dukići, Soklovići, Jukanovići, Hrasno Gornje, Hrasno Donje, Brdo, Babina Luka i Kavgara, Rainci Donji od raskrsnice Rainci Gornji do Ciglane – Hrastovi, Tubići, Novo Naselje, Magistralni put do Prnjavora (Huremi) i ulica Senada Pozegića.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

%d blogeri kao ovaj: