Servisne informacije za petak, 17.decembar 2021.godine

Prema informacijama iz MUP-a TK-a, u protekla 24 sata na području našeg kantona evidentirano je izvršenje 4 krivična djela. Dogodilo se šest saobraćajnih nezgoda u kojima su zabilježene samo materijalne štete. Zabilježena su 4 slučaja narušavanja javnog reda i mira.

Na području općine Kalesija u protekla 24 sata evidentirano je izvršenje jednog krivičnog djela, u pitanju je pucnjava u naselju Kikači. Nije bilo saobraćajnih nesreća, niti narušavanja javnog reda i mira.

Kalesijski vatrogasci nisu imali intervencija.

Ljekari i medicinski tehničari u Službi hitne medicinske pomoći Doma zdravlja Kalesija obavili su 45 pregleda.

U porodilištu UKC-a Tuzla rođeno je devet beba, šest djevojčica i tri dječaka. U privatnim porodilištima na području Tuzle rođene su tri djevojčice.

Međunarodni aerodrom Tuzla: Let za Dortmund koji je planiran za 07:40 sati očekuje se da će krenuti u 08:20 sati, dok let za Cologne koji je planiran za 8 sati očekuje se da će krenuti u 08:30 sati.

Radnici KP „Komunalac“ DD Kalesija odvoz smeća danas vrše sljedećih naseljenih mjesta: Vukovije Gornje –mezarje, Subašići, Ćive, Masle II, Hadžići u Petrovicama, Od raskršća Medaš- Pista prema džamiji Vukovije Gornje- Bara do pijace i mosta u Tojšićima, Novo Naselje, Miljanovci, Hamzići, od Bijeljevca do Mokrača, Kalesija Gornja, Jusupovići i Pahunjak.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

%d blogeri kao ovaj: