Servisne informacije za četvrtak, 11.juni 2020.godine

Prema informacijama iz MUP-a TK-a, u protekla 24 sata na području našeg kantona evidentirano 13 krivična djela. Dogodilo se 11 saobraćajnih nesreća, u kojima je jedno lice smrtno stradalo, jedno lice zadobilo je teške povrede, a 3 lica je zadobilo nn povrede. Prilikom 7 nezgoda evidentirana je samo sa materijalna šteta. Zabilježen je jedan slučaj narušavanja javnog reda i mira.  

Na području općine Kalesija u protekla 24 sata dogodile su se dvije saobraćajne nezgode. Jedno lice zadobilo je povrede o čijem stepenu se ljekari nisu izjasnili.

Kalesijski vatrogasci nisu imali intervencija.

Ljekari medicinski tehničari u Službi hitne medicinske pomoći Doma zdravlja Kalesija obavili su 38 pregleda.

Svi odlazni i dolazni letovi sa Međunarodnog aerodroma Tuzla odvijaju se po planu letenja. Letovi iz Tuzle za Frankfurt – Hahn ponovo su uspostavljeni i saobraćat će se utorkom i subotom.

Radnici KP „Komunalac“ DD Kalesija odvoz smeća danas vrše iz sljedećih naseljenih mjesta: Vukovije Donje-od Kehonjine kafane desno, Jutel desno, džamija, škola, Veterinarska stanica, Herići, mezarje, Kikači Centar, Gornji Kikači, Ćivića Brdo, Kundakovići i Spreče, Jelovo Brdo , Gojčin, Mahmutovići i Gaj.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

%d blogeri kao ovaj: