Servisne informacije za četvrtak, 06.avgust 2020.godine

Prema informacijama iz MUP-a TK-a, u protekla 24 sata evidentirano je izvršenje  10 krivičnih djela. Dogodilo se 11 saobraćajnih nesreća. Teške tjelesne povrede zadobila su dva lica, lakše tri, a o stepenu povreda za dvije osobe ljekari se nisu izjasnili. Zabilježena su 4 slučaja narušavanja javnog reda i mira.

Na području općine Kalesija u protekla 24 sata evidentirano je izvršenje jednog krivična djela. Dogodila se jedna saobraćajna nesreća, u kojoj su dva lica zadobila lakše tjelesne povrede. Zabilježan je jedan slučaj narušavanja javnog reda i mira.

Ljekari medicinski tehničari u Službi hitne medicinske pomoći Doma zdravlja Kalesija obavili su 40 pregleda.

U porodilištu UKC-a Tuzla u protekla 24 sata rođeno je sedam beba, četiri dječaka i tri djevojčice. Sretnim roditeljima čestitamo, a bebama želimo dug i sretan život.

Letovi sa Međunarodnog aerodroma Tuzla odvijaju se prema planu letenja.

Radnici KP „Komunalac“ DD Kalesija odvoz smeća danas vrše iz sljedećih naseljenih mjesta:   Vukovije Gornje-od piste desno Kehonjina kafana, Mejtefište, Zenuni, Telica, Džafići i Masle I, Magistrala Tojšići, Mujdani, Ibralići, Hidani i Babajići, Prnjavor, Kurtići i Dubnica Donja, Jelovo Brdo , Gojčin, Mahmutovići i Gaj.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

%d blogeri kao ovaj: