Servisne informacije za četvrtak, 03.februar 2022.godine

Prema informacijama iz MUP-a TK-a, u protekla 24 sata na području našeg kantona  evidentirano je izvršenje devet krivičnih djela. Dogodilo se pet saobraćajnih nezgoda, u kojima je jedna osoba lakše povrijeđena. Zabilježen je jedan slučaj narušavanja javnog reda i mira.

Na području općine Kalesija u protekla 24 sata  evidentirano je jedno krivično djelo-krađa u Vukovijama Donjim. Dogodile su se dvije saobraćajne nesreće, u kojima nije bilo povrijeđenih lica. Nije bilo narušavanja javnog reda i mira.

Kalesijski vatrogasci nisu imali intervencija.

Ljekari i medicinski tehničari u Službi hitne medicinske pomoći Doma zdravlja Kalesija obavili su 50 pregleda.

U porodilištu UKC-a Tuzla rođeno je osam beba, šest djevojčica i dva dječaka. U privatnim porodilištima na području grada rođena je jedna djevojčica i jedan dječak.

Radnici KP „Komunalac“ DD Kalesija odvoz smeća danas vrše sljedećih naseljenih mjesta:  Vukovije Donje-od Kehonjine kafane desno, Jutel desno, džamija, škola, Veterinarska stanica, Herići, mezarje, Zenuni, Telica, Kikači Centar, Kikači Gornji, Ćivića Brdo, Kundakovići i Spreče, Rainci Gornji od raskršća za Šehice do Begove pekare, Jelovo Brdo,Gojčin Mahmutovići i Gaj.  

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

%d blogeri kao ovaj: