SDP Kalesija/ Predstavljamo Vam: Muhamed Osmanović, kandidat za Parlament Federacije Bosne i Hercegovine

SDP Kalesija – Sponzorisani tekst 

Dr. Muhamed Osmanović je rođen 1970. godine. Srednju medicinsku školu završio u Tuzli, a zatim i Medicinski fakultet na Univerzitetu u Tuzli. 2005. godine je specijalizirao u Sarajevu, te tako stekao zvanje specijaliste pneumoftiziologa.

Od rođenja, pa sve do danas živi u Gornjoj Kalesiji. Kako sam kaže, u svom životu je imao mnogo ponuda da živi i radi van Kalesije, ali kao veliki lokalpatriota, nikada to nije želio.
Bio je pripadnik Armije Republike Bosne i Hercegovine, te kao takav dobio je priznanje za hrabrost i požrtvovanje u odbrani Bosne i Hercegovine.
Također, ugledni je sportski radnik te je 2013. godine proglašen za najuspješnijeg sportskog radnika na području općine Kalesija.

Bio je vijećnik u općinskom vijeću Kalesija, te dva puta kandidat za načelnika općine Kalesija.
Trenutno obavlja funkciju direktora JZU „Dom zdravlja“ Kalesija, te je jedan od tri potpredsjednika OO SDP BiH Kalesija.

Muhamed je oženjen, otac dvoje djece.

„Gladna usta naših građana neće nahraniti priče o patriotizmu i ratne parole, nego ekonomija i zaposlenost, vladavina prava i pravedne države, razvijeno zdravstvo, obrazovanje, sport i kultura te okoliš i turizam koji čine koncept Plana 10. Želim snažno da se borim protiv problema ove zemlje, bez da upirem prstom u bilo koga. Moj protivnik je nerazvijenost, nezaposlenost, odlazak mladih i siromaštvo, koji ovu zemlju svrstavaju na dno liste 138 konkurentskih i razvijenih zemalja. Želim pokušati da zaustavitm demografsku katastrofu koja očekuje ovu zemlju, ukoliko se ne promijene politike koje nas trenutno vode. Mnogo puta sam tražio Vašu podršku, i svaki put sam je dobio. Iskreno Vam se zahvaljujem na toj podršci, a ukoliko želite i ovog puta da me podržite, to možete učiniti na način da 07. oktobra date svoj glas meni kao kandidatu SDP-a za Parlament Federacije Bosne i Hercegovine. Nalazim se na rednom broju 3, živi mi i zdravi bili, i veliko Vam hvala.“ – poručio je za kraj doktor Muhamed Osmanović.

 

SDP Kalesija

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.