SDA Kalesija: Mi vodimo odgovornu politiku u najboljem interesu građana

Kandidatat za načelnika općine Kalesija gospodin Zijad Kulanić i kandidati za Općinsko vijeće Kalesija, ispred OO SDA Kalesija, odlučili su da veći dio sredstava planiranih za štampanje, promotivnog izbornog materijala, utroše na kupovinu zaštitnih maski koje su u prethodna dva dana podijeljene našim građanima. 

Obzirom na evidentno  pooštravanje mjera širom svijeta izazvanih pandemijom COVID-19, mi smo u ovom momentu akcenat stavili na zaštitu zdravlja građana.

Budući načelnik Zijad Kulanić je do sada obezbijedio 4.000 zaštitnih maski koje su podijeljene učenicima svih osnovnih škola i učenicima srednje škole, na području općine Kalesija. U prethodna dva dana, 10.000 zaštitnih maski podijeljeno je građanima naše Općine. Ujedno je izvršeno i anketiranje naših građana u pogledu izlaznosti istih za predstojeće izbore. 

U narednim danima, ukoliko to okolnosti dozvole, izvršit će se nova podjela zaštitnih maski. 

Budući načelnik Općine Zijad Kulanić uputio je poruku svim građanima da izađu na izbore, te im se zahvaljuje na učešću u anketi koja je provedena od strane anketnog tima na području naše Općine.

OO SDA KALESIJA 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

%d blogeri kao ovaj: