Saopćenje SDP-a: Muhamed Osmanović i SDP održali predizborni skup u Donjem Hrasnu

U Donjem Hrasnu, pred velikim brojem građana, održana je još jedna u nizu Javnih tribina koju je organizovao OO SDP BiH Kalesija u povodu predstojećih izbora 02. oktobra. Na ovoj javnoj tribini predstavljeni su kandidati za OV Kalesija te kandidat za načelnika dr. Muhamed Osmanović.

Prisutnima su se obratili Semir Mujanović, kandidat SDP-a iz Donjeg Hrasna, te Lejla Mujkanović, kandidatkinja iz Seljublja. Pored njih, prisutnima je čitavu listu predstavio nosilac liste – Senad Šmigalović, zlatni ljiljan iz Tojšića.

Muhamed Osmanović je u svom obraćanju istakao da u Kalesiji već dugi niz godina ne postoje ljudska prava, već strahovlada vlastodržaca. Budžetska sredstva se troše bez kontrole, te se troše kako se kome “prohtije”. Također, Osmanović je obećao da će se to promijeniti od 02. oktobra, jer je večerašnji skup u Hrasnu pokazatelj velike pobjede dr. Muhameda Osmanovića i SDP-a, kako u Hrasnu, tako i na području cijele općine.

Prisutni su se učenjem fatihe sjetili i rahmetli Izeta Mujanovića – DŽAJE, te je Semir u svom obraćanju istakao da će se boriti da Dom kulture u Donjem Hrasnu nosi ime Izet Mujanović – DŽAJA!

 

(Služba za informisanje SDP-a Kalesija)

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

%d blogeri kao ovaj: