Salko Bećirović preuzeo novi automobil Škoda Fabia

U petak, 29.12.2017., održano je finalno izvlačenja nagradne igre “Polo Nagrađuje Vašu Vjernost”.

Eldar Ćivić, kapiten mlade nogometne reprezentacije BiH i član češke Sparte, i Jasmin Požegić, kapiten OK Bosna i sportista godine općine Kalesija u 2017. godini, su izvukli sretne dobitnike među nekoliko desetina hiljada fiskalnih računa koji su ubačeni u kutije na POLO objektima od 22.12.2016. godine, pa tokom cijele 2017. godine.
Uslov za učešće u nagradnoj igri je bio da se ostvari promet u vrijednosti 20+ KM na nekom od POLO objekata, te na poleđini računa je bilo potrebno napisati; ime i prezime, adresa i broj telefona.

Sretni dobitnik glavne nagrade, novi automobil – ŠKODA FABIA, je Salko Bećirović iz Kalesije, koji je tokom godine radio tehnični pregled vozila na STPV POLO u Kalesiji.

Kompanija POLO će sve dobitnike u finalnom izvlačenju nagradne igre “Polo nagrađuje vašu vjernost” obavijestiti o načinu preuzimanja dobitaka.

– Danas (srijeda, 03.01.2018.) glavnu nagradu, novi automobil ŠKODA FABIA, u kompleksu POLO Kalesija je preuzeo Salko Bećirović iz Kalesije.

Ključeve novog automobila Salki je uručila Vildana Ušćuplić-Ramović, izvršni direktor POLO doo, dok je dokumentaciju automobila predao Amel Čanić, direktor POLO doo.

“Presretan sam. Samo jednom sam dobio ‘nagradu’, i to zamjenski listić na ‘Bingu’, ali nikada nisam uspio to zamjeniti. Redovno koristim usluge na objektima POLO. U više navrata sam u kutiju ubacio listić prilikom točenja goriva, ali mi se posrećio račun sa tehničkog pregleda za automobil. Iako sam informaciju dobio nedugo nakon izvlačenja, i dalje se osjećam uzbuđeno i sretno” – govori nam Salko Bećirović iz kalesijskog naselja Palavre, sretni dobitnik novog automobila Škoda Fabia.


“Iza nas je uspješna poslovna godina, koju smo na neki način krunisali finalnim izvlačenjem nagradne igre ‘Polo Nagrađuje Vašu Vjernost’. Od početka smo se trudili da sve bude maksimalno transparentno, što su prepoznali i naši klijenti, te se iz kruga u krug povećavao broj računa u kutijama na svih sedam objekata. Samo od tehničkih pregleda vozila, iz Kalesije i Tuzle, je bilo oko 14.000 listića, pa se u finalnom izvlačenju našlo nekoliko desetina hiljada listića.
Čestitam svim dobitnicima u našoj igri, a danas smo vidjeli da je automobil donio mnogo sreće za porodicu Bećirović, a Salko nije mogao sakriti osmijeh sa lica” – kazala je Vildana Ušćuplić-Ramović.

 

 

(NKP)

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.