Radončić povodom smrti Suljkanovića: Izgubili smo još jednog velikog čovjeka

Povodom iznenadne smrti Zijada Suljkanovića, bivšeg zastupnika u Skupštini Tuzlanskog kantona i člana Općinskog vijeća Kalesija na svom Facebook profilu oglasio se predsjednik Saveza za bolju budućnost BiH Fahrudin Radončić.

– Najteža spoznaja za svakog čovjeka su gubici dragih i uspješnih ljudi, naročito mladih, pred kojima je trebao biti uspješan i dinamičan život. Nažalost, danas nam je teška bolest odnijela još jednu iznimnu osobu.

– Duboko potresen danas sam primio vijest da je naš dugogodišnji prijatelj, saradnik i vijećnik Saveza za bolju budućnost BiH u Kalesiji, Zijad Suljkanović preselio na bolji svijet. Ostaće upamćen kao hrabar i požrtvovan član svoje zajednice, kako u ratu tako i u godinama kada se kroz općinsku i kantonalnu skupštinu dokazao kao odgovoran, vrijedan i pouzdan zastupnik svojih sugrađana.

U ovim tužnim momentima teško je naći riječi utjehe. Zato molimo dragog Allaha dž.š. da našem Zijadu podari sve džennetske blagodeti, a njegovoj porodici podari sabur i nafaku.

Istinski potresen ovim gubitkom, u ime SBB-a i u svoje ime, porodici izražavam najdublje suosjećanje – naveo je Radončić.

(Avaz.ba)

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.